Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskost

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Hemmagjort är gott!

Ingredienser

Instruktioner

Häll filmjölk i en kastrull. Värm försiktigt tills det "skär" sig och börjar bli grynigt. Häll upp i ett kaffefilter och låt rinna av. Har man ingen lös hållare för kaffefilter så använd den vanliga bryggaren när det ska rinna av. Det beror på filterstorlek om allt får plats, annars får man hälla upp i omgångar. Sedan smaksätter man osten med det man gillar, lägger det i burk och har det i kylskåpet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.