Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostglass med hallon

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Lättgjord glass där det inte behövs någon glassmaskin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa färskost, äggulor och socker. Vispa upp äggvitorna i en separat bunke. Vispa därefter upp grädden i ytterligare en annan bunke... (Många bunkar nu .. :)) Vänd ner vaniljsocker, salt, hallonpure och grädde i äggulesmeten. Vänd sist i äggvitan och rör om till en jämna massa.
  2. Frys in glassen i ca 5 timmar och servera med färska hallon och maränger.
  3. Denna glassen går givetvis att göra med andra bär än ovan beskrivna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.