Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatis med pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt men festligt grilltillbehör. Toppen till sjöss, eller i husvagnen.

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta potatisen och ta bort skalet så mycket som behövs. Koka den och dela den i mindre bitar. Blanda med pesto, lök och vinäger. Blanda i fetaosten, och smaka av med salt och peppar. Tillsätt tomater och nötter om du har tillgång till det. Servera till grillat kött eller lax och en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.