Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär potatisen i bitar och lägg i en skål. Blanda med ruccolabladen. Skär tomaterna i strimlor och lägg i dem. Blanda samman olja, vinäger, senap, salt och peppar i en liten skål. Häll det över potatissalladen. Grovhacka valnötterna och lägg i dem. Gör tunna parmesanskivor med en potatisskalare och lägg dem överst.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Emma2 29 maj 2009

    Jösses vad smarrigt det blev! Ingen engångshändelse kan jag lova. Tack!

  • Kakis67 18 juli 2009

    Kanonbra recept! Igår när jag gjorde salladen tog jag bort nötterna och la till kapris och smulad fetaost. Galet gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.