Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med knaprigt sidfläsk och kummin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fräsch sallad till sommarens alla middagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och låt svalna. Blanda samman majonnäsen och matlagningsyoghurten. Krossa kumminfröna och häll ner dem i yoghurten. Smaksätt med vitlök, salt och peppar.
  2. Blanda samman potatis, salladslök och dill. Vänd ner potatisen i yoghurten.
  3. Skär sidfläsket i tunna skivor och stek i panna tills det är knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Vänd runt sidfläsket med timjan och servera med potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.