Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med rökt fisk

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fräsch och god sallad till midsommar kanske...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och låt den svalna.
  2. Dela den i mindre bitar.
  3. Strimla rödlök och paprika.
  4. Dela tomaterna i 4 bitar vardera. Skala, kärna ur och skär gurkan i bitar.
  5. Rensa och dela fisken i bitar. Strimla salladen.
  6. Blanda samtliga ingredienser försiktigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.