Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med sparris och jordgubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Istället för sparris går det att använda sockerärtor. Den röda basilikan kan förstås bytas mot grön.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen nästan mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Häll av.
  3. Skiva löken tunt.
  4. Ansa sparrisen och dela den i 2 eller 3 bitar.
  5. Koka upp lättsaltat vatten och låt sparrisen koka i 2 minuter, häll av och skölj i kallt vatten så behåller den sin vackra färg.
  6. Halvera jordgubbarna om de är stora.
  7. Blanda samman basilikablad, jungfrusallad, jordgubbar, sparris, rödlök och potatis i en skål.
  8. Vispa eller skaka ihop dressingen och häll den över salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mrex3m 8 september 2012

    Den salladen ser inte så rolig ut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.