Svensk nyskördad färskpotatis skall ätas först på midsommar anser en del. Men varför vänta så länge om det finns färskpotatis i affärerna? Njut av primörerna när de kommer är min filosofi! Här kommer en helt ny potatisrätt, på just färskpotatis, tillsammans med Karl Johansvamp. Det blev några fler ingredienser också, salladslök, purjolök och en bit färsk chilifrukt. En liten vitlöksklyfta åkte också med i anrättningen. Det blev helt otroligt gott! Att den svampen han passa så bra till en potatissallad, ja jag vill kalla detta för en sorts potatissallad även om det inte finns någon dressing, kunde jag bara gissa. Jag hade helt rätt. Receptet räcker gott och väl till fyra personer.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
God, och kommer göra det igen