Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färspaté med cumberlandsås

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Patén kan lags i förväg och serveras kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en limpform av aluminium invändigt med baconskivor. Arbeta färsen med saltt. Blanda i svampen, som först frästs torr i lite matfett. Tillsätt kryddor, lök, vispgrädde, buljong och sherry - färsen ska vara ganska lös. Packa färsen i formen och stoppa ned oliver. Täck formen med aluminiumfolie och grädda i 200 grader, ca 50 minuter.
  2. Såsen: Rör vinbärsgelén med senapspulvret. Tillsätt övriga ingredienser och smaka av, salt och peppar kanske behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.