Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsrullader i svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda och enkla att göra. Jag gör alltid dubbel sats och fryser till en middag till. Nötfärs i receptet men jag har gjort på både älg och vildsvin och det blir bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med vatten, ägg, mjöl och kryddor. Forma färsen till avlånga bullar och stek dem gyllene i lite margarin.
  2. Låt svampen rinna av och finhacka den tillsammans med löken. Fräs svamp och lök i margarin i en kastrull.
  3. Strö över mjölet och späd med buljong. Häll i grädde och soja och låt såsen koka i 5 minuter. Smaka ev. av med sherry.
  4. Värm rulladerna i såsen några minuter och servera dem med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.