Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fågelbo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ansjovis ingår i både Fågelbo och Varm gubbröra, som är klassiker på vårt smörgåsbord. Namnen beror antagligen på att i fågelboet ligger gulorna som ett rede.Den goda röran var på den tiden troligen förbehållen "gubbarna".

Ingredienser

Instruktioner

Skär ansjovisfileerna i små bitar. Lägg upp de olika ingredienserna i grupper på ett fat eller som portioner på assietter och placera de råa äggulorna i mitten. Rör om vid serveringen så att gula och övriga ingredienser blandas och bjud tunt skivat rågbröd eller knäckebröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.