Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fågelbrolimpa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret tillsätt mjölk, vatten, sirap,salt och kryddor värm detta till 37 grader rör ut jästen i lite av vätskan tillsätt resten av vätskan och arbeta ner rågsikten till en smidig deg låt jäsa 40 min. Arbeta degen på bakbord med rågmjölet och forma 2 limpor skåra dem de ska vara riktigt mjöliga utanpå jäs under duk ca 25 min grädda i 200 grader ca 25 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.