Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fagotto Tomasino

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En italiensk variant på den franska rätten Gordon blue

Ingredienser

Instruktioner

1. Banka ut kotletterna som att dom blir ett par mm tjocka. 2. Koka upp vatten för pastan. 3. Fyll kotletterna med skinka och ost(rikligt av båda). salta och peppra. 4. Vänd kotletterna i ägg och ströbröd. 5. Stek på hög värme i ca två min. sänk sedan värmen till hälften. Stek i ca 10 min. Använd ordentligt med smör då kotletterna suger åt sig mycket. 6. Koka pastan 7. Koka upp passerade tomaterna och smaksätt med pesto(rikligt) och lite salt. Sänk värmen och låt peston sjuda. 8. Häll tomatpeston i botten av tallriken. Lägg på pasta och överst kottletterna. Garnera med lite persilja. Sen är det bara att njuta. Ett bra Italienskt rött vin passar utmärkt till denna rätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.