Instruktioner
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.Spola med
kallt vatten och låt rinna av.
Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i små
bitar.
Låt majsen rinna av. Ansa och skär purjolöken i tunna
skivor.Lägg dem i lite kallt vatten en stund så blir de krispiga.
Kärna ur paprikorna, skär några strimlor till garneringen
och tärna resten.Blanda lätt cremè fraiche, majonäs,
fajitakrydda och sweet chilisås i en stor salladsskål.
Vänd ner pasta, kyckling och grönsaker.
Garnera med paprikastrimlor och selleriblad, libbsticka eller bladpersilja.
Jättegod pastasallad - jag stekte kycklingfiléer iställlet för grillad kyckling Tack för ett recept jag kommer att göra många gånger!! mvh
Hejsan!Bjöd på denna rätt i helgen,hela sällskapet på 8 personer älskade den. Men jag serverade såsen till istället för att blanda den med salladen. Kommer garanterat serveras fler gånger, Tack för receptet.
Är nu tredje gången jag lagar till den här, jag använder dock sizzling fajitasmarinad (våt, rinnande) till istället, dock inte en hel påse! Den har gjort succé på brorsan 30-årsfest i en american bbq-stylebuffé och hemma med kycklingspett till. Måste definitivt rekommenderas!
Detta recept blev väldigt uppskattat på vår studentbuffe. Enkelt lätt och gott. Klar favorit hos mig och barnen. Tack för tipset.