Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fajitas med lövbiff

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt fredagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna löken. Kärna ur och finhacka chilin. Tärna ananasringarna. Strimla lövbiffen.
  2. Fräs lök, ananas och chili i lite matfett tills löken är mjuk och glansig. Tillsätt tomatkrosset, vinäger och honung. Låt salsan puttra samman 5–6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör ner hackad gräslök.
  3. Fräs köttet hastigt i ganska het stekpanna i lite matfett. Krydda med salt och peppar. Rör ner tomatsalsan.
  4. Lägg några salladsblad på tortillabröden. Fördela köttröran ovanpå och rulla samman. Bjud lätt crème fraiche till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annelieholm63 28 mars 2009

    Fantastiskt god rätt, fajitas med lövbiff. Rekomenderas varmt. /Annelie

  • bjboman 15 mars 2014

    Supergod fredagsmys mat. Väl värt att testas. Klar fullpoängare! Kommer att bjudas fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.