- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Den som vill byter falafel mot grillad kyckling.
Instruktioner
- Värm falafeln enligt anvisningen på förpackningen.
- Myntayoghurt:
Skala, halvera och kärna ur gurkan, hyvla den tunt med en osthyvel. Plocka myntan (spara lite till garnering) Skala och finhacka vitlöken. Skrubba apelsinen i ljummet vatten och riv skalet. Blanda gurka, mynta, vitlök och apelsinskal med yoghurt, honung, salt och peppar.
- Couscous:
Sjud buljongen. Häll den över couscousen. Pressa apelsinen och tillsätt apelsinsaften. Lägg på locket. Ställ att svälla i 5 minuter. Skala och riv moroten, tillsätt couscousen.
- Värm pitabrödet i mikro, brödrost eller stekpanna. Fyll brödet med sallad, couscous och falafel. Strössla över mynta och lingon. Servera med mynta yoghurten.
Publicerat den
18 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar