Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk fläskfilé

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så himla gott! Alla älskar det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att krydda färsen med piffi allkrydda och salt. Knåda ihop den till en klump. Sedan lägger du den i aluminiumfolié coh knådar ut den så att det ser ut som en fläskfilé. Lägg i kylskåpet och låt ligga där i minst två timmar. Ta sedan ut den och skiva den. Stek skivorna i en stekpanna tills de är genomstekta och har en fin färg. Tillsätt en burk creamefraiche och 2 dl matlagningsgrädde. Rör om och tillsätt salt och peppar. Servera med ris eller presad potatis och grönsaker.
  2. En riktig god måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.