Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt att göra med lite förberedelse. Fryses dagen innan tillagningsdagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1. Blanda blandfärs och aromat krydda. Lägg på utdragen plastfolie rulla ihop som en korv. Frys in.
  2. Dag 2 (tilllagningsdagen): Tag ut ur frysen och skiva köttfärskorven i ca 1,5 cm breda skivor. Bryn och lägg skivorna i en gratäng form. Blanda matlagningsgrädde, cream fraiche och lite soya för färgens skull, häll detta över bitarna.
  3. Gratinera i 30 minuter i 225 graders ugn. Servera gärna klyftpotatis till. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • klops 11 januari 2009

    det är super gott. jag brukar bryna champinjoner och bacon oxå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.