Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk fläskfilé

 
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mums!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 200º. Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Forma färsen till två "fläskfiléer". Frys in i tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmar innan du skall tillaga maten. Skär filén" i en cm tjocka skivor. Stek dem i stekpanna. Lägg dem i en ugnsfast form Blanda ihop ingredienserna till såsen och häll över, ost över detta. Gratinera i 15-20 min. Servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.