Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk krabba

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En riktig 80-talsklassiker. Vickningsfavorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningar på paketet och lägg i en ugnssäker, smord form.
  2. Hacka dillen och strö hälften över. Grovhacka musslorna och fördela i formen och därefter resten av dillen.
  3. Smält margarin. Rör i mjölet och späd med musselmjölken. Låt sjuda några minuter. Krydda och häll över formen.
  4. Gräddas mitt i ugnen i 250 C i 15-20 min.
  5. Serveras som vickning eller med vitt bröd och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.