Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Fläskkarrén har helt enkelt fått låna smaker och tillbehör av den berömda pekingankan. Den här rätten med asiatiska smaker serveras i ett tortillabröd med roliga tillbehör. Du kan också servera köttet med nudlar och wokade grönsaker. Du behöver en kraftig emaljkastrull eller en lergryta för tillagningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klappa in köttet i salt och lägg i kastrullen. Blanda kryddorna och bre ut över köttet. Slå på vattnet i bottnen av kastrullen.
  2. Stek i ugn i 125° i 3-4 timmar tills köttet är smältande mört. Titta till det då och då så att det inte bränns. Mosa köttet med en trägaffel och blanda med stekskyn.
  3. Servera köttet varmt med tillbehören.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 19 augusti 2009

    Lite problem var i kokboken jag skulle spara recptet, men det fick bli under Anka, ha ha. Väldigt gott, 5p.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.