Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk pistagekaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

God ljusgrön kaka!

Ingredienser

Instruktioner

Skålla, skala och mal mandeln. Vispa ägg och socker pösigt. Smält margarinet och häll i mjölken. Låt det koka upp och häll blandningen i äggsmeten. Tillsätt den malda mandeln, mjölet, bakpulvret och karamellfärgen. Rör om väl och häll smeten i en smord och bröad 2-liters ringform. Grädda på nedersta falsen i 175 grader ca 50 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.