Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En fantastiskt god bakelse i tårtform vilken jag blivit bjuden på av en av min arbetskamrater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. Vispa ägg och socker poröst Smält margarinet, häll i mjölken och blanda detta i äggsmeten Blanda vetemjölet med bakpulvret och vaniljsockret och rör ned i smeten Grädda i smord och bröad långpanna i ca 15-20 minuter Låt kakan svalna Rör ihop smörkrämen Blanda den kallrörda marzankrämen med smörkrämen till en god, lite klimpig smet Bred krämen på den kalla kakan Grovriv sedan mandelmassa över krämen, sikta över kakaopulver och skär kakan i lagom stora bitar. ca 24 st

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mistys 17 augusti 2009

    Detta brukar jag också göra. Tänkte lägga in receptet men såg att det var redan gjort. Jättegoda små bakelser och mycket lätta att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.