- Serverar: 24 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En fantastiskt god bakelse i tårtform vilken jag blivit bjuden på av en av min arbetskamrater.
Instruktioner
- Ugn 200 grader
- Vispa ägg och socker poröst
Smält margarinet, häll i mjölken och blanda detta i äggsmeten
Blanda vetemjölet med bakpulvret och vaniljsockret och rör ned i smeten
Grädda i smord och bröad långpanna i ca 15-20 minuter
Låt kakan svalna
Rör ihop smörkrämen
Blanda den kallrörda marzankrämen med smörkrämen till en god, lite klimpig smet
Bred krämen på den kalla kakan
Grovriv sedan mandelmassa över krämen, sikta över kakaopulver och skär kakan i lagom stora bitar. ca 24 st
Publicerat den
26 oktober 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta brukar jag också göra. Tänkte lägga in receptet men såg att det var redan gjort. Jättegoda små bakelser och mycket lätta att göra.