Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falsk wienerschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Schnitzlar gjorda på skinka i tunna skivor.

Ingredienser

Instruktioner

Banka ut schnitslarna. Salta och peppra. Vänd sedan köttet först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek schnitzlarna gyllenbruna på båsa sidor. Håll dem varma. Stek potatisen och koka ärterna Dekorera schnitslarna med ansjovis, kapris och en citronskiva. Servera schnitslarna med den stekta potatisen och ärterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.