Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falska Gäss med blomkål

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt gott tycker jag. Ni kan servera den med potatis, vinbärsgelé och gräddsås men det här receptet är GI- anpassat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bulta ut bogskivorna med köttyxa lägg ett plommon i varje skiva och rulla ihop den fäst med en tandpetare. Salta och peppra efter smak bryn dem till de är genomstekta
  2. Dela på blomkålen och koka den 5-7 minuter slå av vattnet ordentligt lägg den sedan i en ugnsfast form skiva tomaterna tunt och bred ut skivorna över blomkålen krydda efter smak. Strö över den rivna osten. Grädda i ugnen i 200 grader tills osten smält (ca 15 minuter) Gott att äta med Sweet chilisås på det gröna
  3. Innehåller ca 15 kolhydrater per portion om man dricker isvatten till maten

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.