Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falska sniglar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag gillar "Sniglar provencale", men det här är också gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°.
  2. Tag loss hattarna på svampen och lägg i en smord eldfast form. Hacka svampstjälkarna, persiljan och löken.
  3. Riv eller hacka vitlöken. Blanda samman hacket med grädde, ost, salt, peppar och muscovadoråsocker.
  4. Fördela blandningen i hattarna. Gratinera i mitt i ugnen i 10-12 minuter.
  5. Servera med en bit bröd och svalt vitt vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.