Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falska Wallenbergare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Wallenbergare är ju gott, men ibland har man inte tillgång till kalvfärs. Då är det här receptet med fläskfärs ett bra alternativ

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att alla ingredienserna är kylskåpskalla.
  2. Blanda samman färs, äggulor, fond, kryddor och potatismjöl. Se till att allt blir väl blandat. Tillsätt sedan grädden lite i taget. Blanda väl innan ny grädde tillsätts. Smeten blir och ska vara väldigt lös. Dela färsen på 8 biffar och stek dem i smör på ej för stark värme, ca 4 min på varje sida.
  3. Servera gärna med potatismos, små gröna ärter och rårörda lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.