Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv med rotsakspytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pröva rotsakspytten i stället för stekpotatis! Gott

Ingredienser

Instruktioner

Dra skinnet av korven och skär den i skivor, men inte ända ner; korven ska hålla ihop nedtill. Lägg den i ett ugnssäkert fat. Bred senapen på korven och stick in tomatskivor mellan varje skiva. Strö på ett tunt lager ströbröd. Stek korven i 225 grader i ca 20 minuter tills den har fått fin färg. Skala rotfrukterna och skär dem i små tärningar. Mjukstek alltsammans på låg värme och smaksätt med örtsalt och timjan. Lägg rotfrukterna på en tallrik och placera den stekta korven överst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.