Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorv med stuvad spenat och stekt potatis

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En snabb och god måltid till vardags.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten i en kastrull med lite matfett så det inte bränner fast. Red av 3 dl mjölk med 1 msk vetemjöl och rör ner i spenaten. Låt koka några minuter.
  2. Smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt. Blanda sen ner de hackade äggen och rör om. Stek potatisen salta och peppra lite.
  3. Snitta korven lite i kanterna så den inte rullar ihop sig och stek den gyllenbrun. Servera falukorven med den stuvade spenaten och den stekta potatisen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • enAnnan 24 september 2008

    God och enkel vardagsmat som passar oss som älskar spenat! Men vi skippade äggen.

  • hnord 12 september 2009

    Hej, Jag och min man åt detta i dag och det var jättegott!

  • Molgan 25 januari 2011

    Detta var gott! En 5:a i från oss!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.