Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Börja med denna när jag hade dagbarn. mina barn har alltid gillat detta än idag kan de be om det de är vuxna har flyttat

Ingredienser

Instruktioner

Använd stor gryta använd gärna mjölig potatis. skala oh tärna potatisen skala löken och hacka den bryn det tillsammans med kryddorna . Häll på ca 2-3 d vatten låt det kokka till potatisen börja bli mjuk Tärna falukorven lägg den i grytan tillsammans med potatis lök ock kryddor. när det är mjukt tillsätter man djupfrysta ärtor och morötter........ efter hur mycket man vill ha ..... låt det bli varmt .efter du haft i grönsakerna klart att serveras

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.