Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra skinnet av falukorven och skär den i 4 delar på längden. Skiva längderna.
  2. Ansa, skölj och skiva purjolöken.
  3. Doppa tomaterna i hett vatten och dra av skalet och skär dem i skivor.
  4. Varva korv, purjolök och tomater i en gryta.
  5. Blanda mjölk,grädde,riven pepparrot, dill, senap och salt och häll i grytan. Sjud grytan under lock på svag värme ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.