Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvsmums

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Falukorv är alltid gott. Lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Ta bort skinnet och skär skåror med jämna mellanrum. Lägg bostongurka i skårorna tillsammans med äppleklyftor och ketchup. Bred ett lager senap på hela korven och täck med ostskivor.
  3. Sätt in i ugnen 20-30 minuter. Servera med potatismos och grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.