Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvspytt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lite roligare och lyxigare vardagsrätt med den enkla falukorven som huvudingrediens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korv, äpple, gurka och paprika i tärningar. Fräs lök i lite smör eller olja. Lägg i korven och stek så den får lite färg. Häll på grädde och ev. lite redning om du vill ha den lite krämigare. Krydda med curry, salt och peppar efter smak. Lägg till sist i äpple, gurka och paprika och låt dessa bli varma.
  2. Servera med ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.