Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Faluwok

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En asiatisk wok med svensk touche. Hoisinsås är en universalkrydda som sätter karaktär på rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinnet och strimla korven. Ansa grönsakerna och skär dem i strimlor. Woka korven med såsen i en stek- eller wokpanna ca 1 min. Lägg över i en gryta. Woka grönsakerna och lägg ner dem i grytan. Låt koka upp och red av med potatismjöl utrört i vatten. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med ris och cashewnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.