Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Familjen Hastrups Müsli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna recept har hängt med i 30 år. Vi började experimentera fram en Müsli som alla tyckte om, och efter lång tid kom vi fram till denna blanding. Till skillnad från andra ”nyttigheter” har våra 4 barn självmant ätit det med välbehag i alla år. På morgonen, efter skola och som kvällssnacks. Ibland 3-4 portioner på en dag, fast 1-2 vanligast. Nu då alla är utflugna och kan handla vad de vill, lagar i alla fall ett av dem fortfarande familjeblandningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll upp allt utom russin i en 10 liters bunke Russinen smulas ut för hand Blanda noga allt med händerna Uppbevaras torrt och lufttätt. Vi har en 5 liters Tupperwarebehållare för dagligt bruk och en 5 liters hink med lock för lager.
  2. Serveras med helmjölk. Tillsätt ev. yoghurt/ fil efter smak. Kanske lite kanel. Toppa med t.ex. en skivad banan eller annan frukt i småstycken. Vi har inget socker. Russinen sötar tillräckligt.
  3. Å du! -Varför inte hitta en vacker ”morronskål” på loppis eller hos en bra keramiker?

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 18 februari 2009

    Tog 1/3 av ingredienserna och fick en jätteskål full med musli. Kommer att servera detta varje dag. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.