En gryta med både det ena och det andra i. En gryta för barnen kanske....
Instruktioner
- Putsa och skär fläskfilén i skivor. Koka upp lite vatten och förväll löken några minuter så är det enklare att skala den. Låt löken svalna och skala den sedan.
- Smält hälften av fettet i en stekpanna och bryn fläskfilén, salta och peppra, lägg över skivorna i en gryta.
- Bryn de hela lökarna i stekpannan och lägg över dem i grytan. Häll tomaterna i grytan, strö över paprikapulver och låt allt sjuda under lock ca 15 minuter.
- Bryn svampen och prinskorven i resten av margarinet och lägg dem i grytan. Lägg köttbullarna direkt i grytan. Sjud i några minuter. Blanda vetemjöl med vatten, red av grytan och smaka av med salt och peppar om det behövs.
Servera med ris eller pressad potatis och en grönsallad.
Publicerat den
23 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar