Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farfars revben

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Möra goa revben som passar lika bra att göra på grillen som i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i en gryta och häll i 3 liter vatten. Häll i salt, kryddpepparkorn, svartpeppar, lagerblad, gul lök, morot, vitlök och rotsellerin i grytan.
  2. Koka upp buljongen och låt det koka i ca 30 minuter. Blanda oystersauce, olja, honung, vitlök, kycklingfond och grillkrydda. Salta och peppra efter eget tycke.
  3. Pensla marinaden över köttet och lägg revbenen på grillen eller i ugnen, när dom fått fin färg är de klara!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.