Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farfars yoghurtpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Passar med köttbullar eller stekta kotletter samt till grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan så den blir "al dente". Häll över pastan i durkslag. Stäng av plattan och använd eftervärmen på den till att värma ca 3/4 dl vatten med smöret i pastakastrullen och lägg i buljongtärningen, rör om så det inte bränner fast.
  2. När detta har smält ordentligt till en koncentrerad buljong så lägger man tillbaka pastan i kastrullen med buljong- & smörblandningen och rör om. Låt dra någon minut.
  3. Lägg upp på tallrik, och krydda med nymalen svartpeppar. Ringla yoghurten över pastan (½-1 dl per portion). Passar bra till stekt kött eller köttbullar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.