- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Mycket god och lätt att göra.
Instruktioner
- Arbeta ihop mjöl, matfett och vatten till en pajdeg. Låt den vila minst 1 timme i kylen. Kavla ut degen och klä en form (26 cm i diameter). Spara lite deg till ett lock. Förgrädda i 200 grader i 10 minuter.
- Stek kycklingfiléerna med salt och peppar. Häll på 1 dl vatten och låt sjuda en kvart. Skär bacon och svamp och bryn lite grann. Skär kycklingen i mindre bitar och blanda med bacon, svamp och ost och lägg det i pajskalet.
- Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar och häll i.
Lägg på deglocket och pensla med ägg. Stick några hål i locket. Grädda vidare i cirka 20 minuter.
Servera gärna med en god sallad!
Publicerat den
31 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar