Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors goda och nyttiga bröd

(1 kommentar)  
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Detta är utan tvekan det godaste bröd jag någonsin smakat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla torra ingredienser, väldigt noggrant (kan förstöra hela brödet annars) Tillsätt fil och sirap Häll smeten i smorda 2x2 liters formar Ställ formarna nederst i ugnen, OBS ugnen ska vara kall när de sätts in. Sätt ugnen på 175 grader Grädda i 1 ½ timme Efter 1 timme, lägg på en plåt över formarna Klart!
  2. Förvaras i kylskåp eller frys. Blir absolut godast efter någon dag!
  3. *tycker personligen att det är godast med morötter*
  4. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • abalone 15 juni 2017

    Mycket gott bröd. Det har blivit en stor favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.