Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors honungsflarn

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Härligt frasiga flarn, till fikat eller glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smält smör och honung. Blanda ner råsocker, vetemjöl och ingefära. Klicka ut smeten i rundlar med cirka 5 cm i diameter med hjälp av en sked på bakpappersklädda plåtar. Se till att ha ordentligt mellanrum mellan klickarna.
  2. Sätt in plåten och sänk värmen till 175 grader. Grädda flarnen i ca 6 minuter eller tills de blivit gyllene.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.