Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors kycklingpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Världens godaste kycklingpaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär/dela kycklingen i mindre bitar. Skiva champinjoner, hacka löken och strimla paprikan.
  2. Bryn svamp, lök och paprika. Strö över mjöl. Späd med grädde och vatten.Blanda ner kycklingköttet och smaksätt med kryddorna.
  3. Låt stuvningenkoka ca 20 min. Späd ev med mera vatten.
  4. Häll stuvningen i en smord form. Lägg på paj locket och tryck fast det mot kanterna, stick några hål i degen.Pensla med ägg.
  5. Grädda i 225 grader tills locket fått fin färg ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gul13 12 januari 2009

    Jag är beredd att hålla med om att det är världens godaste kycklingpaj. Åtminstone den godaste jag smakat. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.