Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors lingonpepparkaka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna goda pepparkaka måste alla få smaka.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienserna i en skål. rör i det smälta smöret, mjölken och lingonsylten. Blanda allt väl och häll smeten i en smord och brödbeströdd form. grädda kakan i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Doktormugg 19 april 2008

    Härlig kaka som alla i familjen gillar, toppen farmor! :))

  • Doktormugg 19 april 2008

    Härlig kaka som alla i familjen gillar, toppen farmor! :))

  • barabbas 5 januari 2009

    Hej och Gott Nytt År .Den här kakan passade bra åt grannens barn som är äggalergiker. Alla andra tyckte den var bra .

  • Pia Jansson 13 januari 2020

    Jag skall publicera kakans recept. Jag behöver receptets källa. Kakan är inte ifrån 2007, utan jag har baket den decennier tidigare. Så, var kommer kakan ifrån ??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.