Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors mörka chokladfudge

(1 kommentar)  
Skriv ut

En enkel, smulig fudge som snabbt försvinner från faten.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt förutom vaniljsocker och smör i en kastrull. Låt blandningen puttra på ganska svag värme i cirka 35 minuter, rör om då och då. Ha därefter i smör och vanilj och ha kvar kastrullen på den varma spisplattan . Vispa blandningen med elvisp under 15 minuter eller tills den har blivit tjock. Bred därefter ut fudgen i en långpanna (30x15cm). När den svalnat något skär ut kvadratiska bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • suse 15 december 2015

    Gott, kommer att gillas på julafton. Tog dock endast 1 dl kakao. Tack för ett bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.