Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors pepparkakor

 
Skriv ut

De godast pepparkakorna som min farmor bakade, smakar så gott att man inte kan sluta äta dem.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör,socker och sirap och låt det svalna. Rör i grädden och kryddorna. Rör i mjöl och bikarbonaten och arbeta till en smidig deg. Låt degen vila svalt i minst ett dygn. Kavla ut och tryck pepparkakor och lägg dem på en lätt smord plåt och grädda i 200 grader mitt i ugnen i ca.7 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.