Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors pinnar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 45 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel kaka som var min favorit när jag var liten. Farmor hade nästan alltid en burk med sådana här! Och det gick åt mer än en när jag var på besök...

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Rör margarin, socker och ägg vitt och pösigt. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret. Rör ihop till en deg och ta upp den på mjölat bakbord och knåda eventuellt in mer mjöl i degen. Dele i tre delar och rulla ut till längder som läggs på ett bakplåtspapper. Grädda i ca 12 minuter. Låt svalna ett par minuter och skär sedan i sneda pinnar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • linkerank 19 januari 2010

    Påminner om kolakakor:) *mumms*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.