Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Farmors potatisgratäng med kantareller

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Svamp e så gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skiva potatis, rotselleri, gul lök och vitlök tunt. Koka upp grädde, kycklingfond, hackad timjan, salt och peppar.
  3. Tillsätt potatis, rotselleri, gul lök, vitlök och koka långsamt i 15 minuter. Stek svampen i smör och krydda med salt och peppar.
  4. Blanda svampen i potatiskoket och rör i osten. Fyll blandningen i en smörad ugnsform och grädda gyllene, ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.