Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fårostgratinerad fisk med spenatmos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk fiskgratäng med nya smaker av Medelhavet.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten. Skär fisken i portionsbitar och lägg dem i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Blanda spenaten med potatismoset och smaksätt med salt peppar och muskot. Klicka moset runt fisken. Mosa fetaosten, blanda den och vitlöken med grädden. Häll blandningen över fisken. Strö över ost och oliver. Gratinera fisken i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.