Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt, lätt, gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knaperstek bacon, bädda in det i hushållspapper för att få bort så mycket fett som möjligt. Smula baconen med fingrarna. Hacka champinjoner, lök och vitlök, dela tomaterna och fetaosten. Skölj babyspenaten.
  2. Koka upp vatten och koka pastan under tiden stekningen sker.
  3. Börja med att steka champinjonerna i smör 4-5 minuter. Tillsätt lök och vitlök och låt steka i 2-3 minuter. Ha i tomater och fetaost i stekpannan, stek i 2-3 minuter. Krydda med franska örter, ta av stekpannan från plattan och vänd ner babyspenaten.
  4. Servera i skålar tillsammans med sweet chili sås, ät och njut!
  5. Videobeskrivning: http://ubetoo.com/flibben/29430

Kommentarer (1)

  • Bumbis 5 april 2010

    Oj, vad gott det såg ut. Receptet är sparat, jag får göra det när jag är ensam någon dag för här är det bara jag som uppskattar fetaost. Jättekul att du vill och vågar skicka in dina filmer. Enligt mig kan det inte blir bättre, kul att se "amatörer" på film.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.