- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Denna är så himla enkel och framförallt god och kan varieras i oändlighet.
Instruktioner
- Börja med att koka pastan efter anvisningen på paketet.
Passa på att stek upp korven samtidigt beroende på simultankapacitet.
Häll sedan av kokvattnet och spola kallt vatten på pastan
Hacka sedan paprikan och gräslöken fint och häll detta i en stor 4 -5 liters skål.
Häll sedan i gräddfilen och den Italienska salladskryddan samt peppar. Smaka av.
Låt detta stå och dra en stund i kylen medan korven får svalna.
Skiva sedan korven i slantar efter tycke.
Det är upp till var och en hur mycket pasta man vill ha med så prova dig fram.
När allt har kallnat så är det bara att blanda ihop.
- Tips ! Om du tycker om purjolök så ta gärna med en bit som skivas tunt.
- Bon Apetit
Publicerat den
14 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar